Blogger 125x125 Reklam Alanı Oluşturma

Her blogda farklı isimlerle bu alanla karşılaşmışsınızdır.Kendi blogunuzda da bu türden bir şeyler istiyorsanız bu yazı da sizin için.

Sahip olacağınız reklam alanının boyutu 250*250 olacak ve içerisinde 125*125lik 4 bölüm barındıracak.Kodlarla oynama yaparak kişiselleştirebilirsiniz.

250*250 Reklam Kutusu


Kodlarımız  bunlar.En son adımda bunları kullanacağız.




  
Blogger Paneli
     





 İlk olarak panelimizden "Yerleşim" butonuna tıklıyoruz.Eklentiyi kurmak istediğimiz yerde "Gadget Ekle" butonuna tıklıyoruz.

Oradan karşımıza çıkacak yerden HTML/Javascript ekliyoruz.

Gerisi artık kodları eklemekten ibaret.





HTML/JavaScript Ekle













 

Eğer kodlarınızı ortalamak isterseniz  bu yazıya tıklayın.


Her blogda farklı isimlerle bu alanla karşılaşmışsınızdır.Kendi blogunuzda da bu türden bir şeyler istiyorsanız bu yazı da sizin için. Sah...

Wattpad'de Birine Yazı İthaf Etmek

Trafik kaynaklarına bakarken bu bilgiyi araştıranların diğer Wattpad  konulu başlığa geldiklerini gördüm.Ben de bu anlatımı yapmanın faydalı olabileceğini düşündüm.

Öncelikle mobil uygulamaya sahip olmadığım için bu anlatım bilgisayarlar içindir.Fakat pek bir fark olduğunu hatırlamıyorum.

Wattpad










İlk olarak siteye giriş yapıyoruz.Ve sağ üstten ismimize tıklıyoruz.Oradan açılacak alt menüden de "Çalışmalar" butonuna tıklıyoruz.İthaf edeceğimiz kitabın ithaf edeceğimiz bölümüne geliyoruz.




Alttaki resimde gördüğünüz gibi sağ üst köşedeki üç noktaya tıkladıktan sonra açılan alt menüden İthaf Ekle bastıktan sonra arkadaşınızın ismini ekleyerek bir bölümünüzü o kişiye ithaf edebilirsiniz.

Yazı İthaf Etmek

Wattpad hakkındaki kendi olumsuz görüşlerimi tekrar dillendirmeden ben burdan ayrılıyorum.

Saygılar efenim...


Wattpad Android mobil uygulama için bu yazıya,

Wattpad İOS veya Apple Watch uygulaması için bu yazıya tıklayın.


Trafik kaynaklarına bakarken bu bilgiyi araştıranların diğer Wattpad   konulu başlığa geldiklerini gördüm.Ben de bu anlatımı yapmanın fayda...

Facebook Hesabı Nasıl Silinir?

Facebook Hesap Silme


Facebook'dan bir süreliğine ayrılmak yerine ondan temelli kurtulmak isteyenler için gelsin bu yazı.


Öncelikle
www.facebook.com/help/delete_account

adresine giriş yapıyoruz.

Sonra,

Hesabı Sil Menüsü

Böyle bir ekran çıkacak.Bundan sonra ise "Hesabımı Sil" diyoruz ve işlemleri tamamlıyoruz.Hesabımı Sil butonuna tıkladıktan sonra size bir onay e-postası gelecek.Bu işlemi de geçtikten sonra hesabınızın kalıcı olarak silineceğini unutmayın.-Tabi bu işlem için de biraz süre tanıyor size-

İyi Günler...


Eğer hesabınızı silmek değil de dondurmak istiyorsanız tıklayın.

Facebook Hesap Silme Facebook'dan bir süreliğine ayrılmak yerine ondan temelli kurtulmak isteyenler için gelsin bu yazı. Önceli...

Facebook Hesabımı Nasıl Dondururum?

Facebook Hesabını Dondurmak

Türkiye'mizde ki sınav gerçeği,sevgilinize bir süre gizlenmek gibi  sebepleriniz olduğu sürece hesabınızı bir süre kapatmak isteyebilirsiniz. İşte size güzel bir rehber. Temelli kurtulmak istiyorsanız da bundan sonraki yazıya bakın.

Öncelikle
https://www.facebook.com/deactivate.php

Adresine giriş yapıyoruz.Burada eğer bir sayfanız varsa o sayfanızı veya grubunuzu birine vermeniz istenecek.Başıboş bırakabilirsiniz grupları.Sayfaları ise silebilirsiniz.

Birkaç arkadaşınıza veda etmenizi ister.Bu işlemi yapmayabilirsiniz.Ancak unutmamalısınız ki haberi olmayan arkadaşlarınız size hala oyun veya etkinlik istekleri yollayabilirler.Bu isteklerin size e-posta olarak gelmesini istemiyorsanız en alttaki butonu işaretleyin.

En son olarak ise size gelecek olan onay e-postasına onay verdikten sonra işleminiz tamamlanmıştır.

İyi Günler...

Eğer hesabınızdan tamamen kurtulmak istiyorsanız tıklayın.

Facebook Hesabını Dondurmak Türkiye'mizde ki sınav gerçeği,sevgilinize bir süre gizlenmek gibi  sebepleriniz olduğu sürece hesabın...